P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Strip - stripovi

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Strip - stripovi Empty Strip - stripovi

  Порука by zajebant on Sun Oct 11, 2009 6:37 pm

  Strip - stripovi Zagor2

  Na kioscima širom Srbije ponovo su se pojavila kvalitetna periodična strip izdanja iz produkcije italijanske izdavačke kuće „Serđio Boneli editore". Domaća izdavačka kuća „Beoštampa" odlučila je da svake nedelje, po sistemu rotacije (svake nedelje menjaju se pojedini strip junaci), objavljuje nove podvige Zagora, Dilana Doga, Mister Noa, Dampira i drugih kultnih strip heroja.
  U Srbiji smo Zagora imali prilike da upoznamo sada već davne 1968. godine kada se prvi put pojavio na našim kioscima. Popularnost koju je ostvario na ovim prostorima teško je dostižna. Ne samo Zagorove avanture i šarolikost tema kroz koje se glavni junak i simpatični Meksikanac kreću, već i neverovatan dijapazon podjednako intrigantnih ličnosti koji čine Zagorove prijatelje i neprijatelje garantuju fantastičnu zabavu.
  Za-Gor-Te-Nej, što na dijalektu Algonkin Indijanaca znači Duh sa Sekirom, ima i svog nerazdvojnog pratioca, najboljeg prijatelja Meksikanca s neverovatnim imenom - Felipe Kaetano Lopez Martinez Gonzales Rodrigez Konsalvo Morales Ramirez Rozales Hernandez Espinozu. Indijanci ga zovu Mali Čovek Velikog Trbuha, a on se predstavlja jednostavno kao - Čiko.
  Pre dvadesetak godina novosadski „Dnevnik" je na naše prostore doneo serijal koji je umnogome revolucionarizovao tadašnju produkciju svojom, ne baš uobičajenom, postavkom. Jer Dilan Dog nije samo strip koji na plastičan način donosi mnogo puta viđenu priču o borbi usamljenog pravednika protiv horde monstruma iz najgorih košmara, već spekulacija o ljudskom životu, večitoj dilemi o njegovom pravom smislu, odnosima s drugim jedinkama i skrivenim emocijama.
  Kada se polovinom 1982. godine na kioscima pojavio novi strip junak, Mister No, usledile su burne reakcije kod fanova tadašnje „Zlatne serije" i „Lunov Magnus stripa". Strip koji je u Italiji pokrenut sedam godina pre nego što je došao na naše kioske delo je istih autora koji su kreirali i Zagora, Serđija Bonelija i Galiena Ferija. Zbunjenost zbog novog lika s njegovim do sada neuobičajenim karakteristikama, u odnosu na postojeće junake sa kojima smo se družili prethodnih decenija, brzo je prošla i malo je onih koji nisu podlegli šarmu večitog sanjara i romantika, istinskog antiheroja Mister Noa.
  Comment: Danasnja deca su uskracena za stripove i to znaju samo iz price svojh roditelja. Jedno od retkih izdanja koje je opstalo je stripoteka u kojima su pretezo odlicni crtezi iz sveta stripa neamerickog govornog podrucja i Marvelove ili DC edicije...Mnoge edicije su iz Italije, Francuske ali i Belgije, Srbije, Hrvatske itt... Npr hrvatsko izdanje alan forda je bez pramca na ovim prostorima isto italijanska skola stripa , kao i koko bil
  Strip - stripovi AF_SV_32
  Strip - stripovi Koko%20Bil

  Omladina je uskracena i za Korta Maltezea
  Strip - stripovi Korto_malteze

  A na nasim prostorima ex yu daleko je najjaci Zeljko Pahek rodjen u Zupaniji (Hr) skolovao se u Beogradu i tu zapoceo karijeru. Evo jedne table :D
  Strip - stripovi 008ch5
  Strip - stripovi 009lt2

   Сада је точно Wed Jun 19, 2019 7:07 am