P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Magda Goebbels nije otrovala decu!

  lalemile
  lalemile

  Broj poruka : 117
  Poeni : 337
  Reputation : 1
  Datum upisa : 05.10.2009
  Godina : 105

  Magda Goebbels nije otrovala decu! Empty Magda Goebbels nije otrovala decu!

  Порука by lalemile on Mon Oct 12, 2009 11:16 am

  Magda Goebbels nije otrovala decu! Goebel10

  Pronađena je do sada neotkrivena izjava doktora SS-a koja govori o poslednjim danima 3. Reicha i o smrti dece nacističkog šefa propagande

  BERLIN - Istoričari su u arhivu u Münsteru pronašli dokumente koji bacaju novo svetlo na smrt šestoro dece nacističkog ministra propagande Josepha Goebbelsa. Do sada je bilo uvaženo mišljenje da je Goebbelsova supruga Magda sama otrovala svoju decu u Hitlerovu bunkeru 30. aprila 1945. godine. Magda je izjavila da za nju, supruga i decu nema života bez Hitlera i da je nezamislivo živeti u Nemačkoj koja nije nacistička.

  Prema podacima dobivenim iz sudskih dokumenata, ona je dala injekcije morfija svojoj deci, ali nije bila u stanju dati im smrtonosne tablete cijankalija. Bivši doktor SS-a Helmut Kunz na suđenju 1959. godine iznio je svoju verziju događaja. Prema njemu, Magda je izašla iz sobe u kojoj je spavalo njezinih šestoro dece: Helga (12), Hildegard (11), Helmut (9), Holdine (Cool, Hedwig (6) i Heidrun (4).

  Bila je užasno uzrujana i sva u grču, rekla je da ona to sama nikako ne može napraviti te je zamolila SS-ova Doktora Ludwiga Stumpfeggera da to učini umesto nje. Doktor ju je ispočetka pokušao odgovoriti od monstruoznog nauma, ali u tome nije uspio. Kada mu je zapretila streljanjem zbog neizvršavanja naređenja, doktor ju je poslušao i otrovao decu.

  Nakon što su se uverili da su sva deca mrtva, Joseph i Magda počinili su samoubistvo. Nesretni doktor koji je morao počiniti zločin poginuo je pri pokušaju bega iz bunkera koji su opkolile ruske snage.

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 3:07 am