P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Uhapseni postari

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Uhapseni postari Empty Uhapseni postari

  Порука by zajebant on Mon May 10, 2010 7:22 pm

  Uhapseni postari Uhapse10
  BEOGRAD - Policija je uhapsila direktora Direkcije za poštansku mrežu PTT saobraćaja Srbija Veseljka V. i još troje rukovodilaca tog preduzeća, osumnjičenih da su nabavkom 250 loših sigurnosnih kofera za prenos novca oštetili poštu za 48,4 miliona dinara, saopštio je danas MUP.
  Uhapšeni su i direktor Sektora za organizaciju transporta i preradu poštanskih pošiljaka u okviru Direkcije za poštansku mrežu Dragoljub M, šef Službe za organizaciju transporta i prerade poštanskih pošiljaka u unutrašnjem poštanskom saobraćaju Koča A. i glavna saradnica u toj službi Marija S.
  Oni su osumnjičeni za krivično delo zloupotrebe službenog položaja, a u bekstvu je vlasnik preduzeća "Mainz i partneri" Dalibor Š. osumnjičen da ih je podstrekavao.
  Policija je saopštila puna imena i prezimena osumnjičenih.
  Službenici pošte su osumnjičeni da su od novembra 2004. godine do maja 2007. godine od preduzeća Dalibora Š. nabavili 250 sigurnosnih kofera tipa švajcarskog proizvođača "Gehrer AG" sa tehničikim rešenjima koja nisu za profesionalnu upotrebu i nisu podesni za bezbedan transport novca.
  To se pokazalo posle kraće upotrebe kofera, pa su stavljeni van upotrebe, čime je PTT pretrpeo štetu od 48.389.228,32 dinara, koliko je iznosila nabavka kofera.
  Dalibor Š. je pre raspisanog tendera za nabavku sigurnosnih kofera organizovao prezentaciju kojoj su prisustvovali osumnjičeni Koča A. i Marija S. a na osnovu tehničkih karakteristika koje je na toj prezentaciji prikazala Direkcija za logistiku JP PTT saobraćaj Srbija iz Beograda, raspisan je postupak javne nabavke po kojoj je izvršena nabavka, objasnila je policija u saopštenju.

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 2:36 am