P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Na farmi pocinje ludnica! Baki hteo limena da tuce!

  Share
  avatar
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 54
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Na farmi pocinje ludnica! Baki hteo limena da tuce!

  Порука by zajebant on Sun Sep 26, 2010 7:52 pm


  Imam bre da ti iščupam te repiće, je l‘ ti to jasno!? Mamu ti bre je*em u usta


  Da Hasan Dudić nije ne vreme reagovao, gledaoci bi u subotu u direktnom prenosu verovatno imali priliku da budu svedoci prvog fizičkog obračuna u trećoj sezoni „Farme“. Naime, popularni denser Andrija Đogani uz pregršt teških reči i psovki nasrnuo je na muzičara Limena zbog prozivke koju mu je Novosađanin uputio na račun higijene.

  Sve je počelo u toku porodičnog sastanka kada se povela polemika o higijeni na imanju tokom koje je Limeni prozvao kolegu Bakija da kašikom jede džem iz tegle. To je bilo dovoljno Bi Friju da skoči sa stolice i počne da vređa kolegu.

  -Mamu ti je*em! Pi*ketino jedna. Ti ćeš meni da pričaš o higijeni!!! Samo te slušam mentolu jedan - urlao je Baki na sav glas, da bi potom u jednom trenutku ustao i krenuo ka Limenu da se fizički obračuna s njim. Ipak, Hasan je uspeo da ga zaustavi, ali to ovog iznerviranog farmera nije sprečio da nastavi s uvredama i psovkama.

  -Imam bre da ti iščupam te repiće, je l‘ ti to jasno!? Mamu ti bre je*em u usta. Sledeći put nabiću ti tu teglu u usta, je l‘ si me čuo kretenčino jedna?! Nemoj meni da solite pamet o higijeni, ja sam naučnik za sve vas ovde. Nemojte meni da kenj*te. Šta, je l‘ sam ja bolestan, imam šugu, stomačni tifus, a?! Mamu i oca ti je*em bre, je l‘ me čuješ?! Šta je trebalo, pored tegle da držim čašu sa vodom i da kašiku umočim u vodu, pa u teglu, a? - vikao je Baki, dodajući da je u tegli bilo malo džema, što je Limeni demantovao, rekavši da je bilo više.

  I nakon prvobitne svađe, u nekoliko navrata denser je pokušao da se približi Limenu ne bi li se fizički obračunao s njim, ali su farmeri uspeli da ga izbace iz kuhinje i smire ga.

   Сада је точно Sun Jan 20, 2019 6:32 am