P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Predsednik Srpske seljačke stranke ponovo dirao svoj polni organ!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Predsednik Srpske seljačke stranke ponovo dirao svoj polni organ! Empty Predsednik Srpske seljačke stranke ponovo dirao svoj polni organ!

  Порука by zajebant on Wed Oct 20, 2010 7:24 pm

  Predsednik Srpske seljačke stranke ponovo dirao svoj polni organ! Marija10

  Marijan oprao đoku na česmi!
  Sreda - 20.10.2010
  Nakon što je uhvaćen kako mazi svoj polni organ u snu, predsednik Srpske seljačke stranke Marijan Rističević bacio se na zapiranje đoke! Naime, on je iskoristio momenat da osveži svog mačora kada je ostao sam na tremu kuće, i to na istom mestu gde se farmeri umivaju!

  Političar je najpre pokvasio ruku na česmi i njom pažljivo oprao svoj polni organ! Dok je Rističević glancao svoj „ponos“, nekoliko puta se okrenuo da krišom proveri da li ga neko od farmera posmatra! Kada se uverio da je sam, na brzinu je pokvasio ruku i gurnuo je u gaće, što su zabeležile i kamere na najpoznatijem seoskom imanju!
  S obzirom na to da je nekoliko trenutaka držao ruku u gaćama, postavlja se pitanje da li je farmer prao svoj organ ili su ga opet pritisli nagoni, te je morao da ih smiruje hladnom vodom, kako se ponovo ne bi samozadovoljavao!
  Inače, proteklih dana glavna tema na farmi bilo je Marijanovo igranje mačorom, pa se kasnije tim povodom oglasila i njegova supruga Javorka, koja je izjavila:
  - Ne vidim ništa loše u tome što se moj suprug igrao „vršnjakom“! Odmah ću vam reći da moj Marijan nije šiljio đoku, nego ga je mazio! Došlo čoveku, što da se ne igra malo? Inače, reći ću i to, da on to kod kuće ne radi, ali ne zato što je fin ili ne znam šta, već zato što, hvala bogu, ima zdravu ženu! - rekla je za „Alo!“ Rističevićeva nežnija polovina.

  Drugi skandal za nedelju dana!
  Pre samo nekoliko dana, Marijan Rističević je izazvao nezapamćenu pažnju na imanju, kada je na očigled nekolicine farmera držao ruku u toplom međunožju! Ostali ukućani su iz prikrajka posmatrali scenu i kikotali se! Spekulisalo se tada da li je Rističević onanisao ili je samo slučajno držao ruku na svom polnom organu.
  izvor:alo

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 2:36 am