P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Farma: Bata `teo da bije Limena

  Share
  avatar
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 54
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Farma: Bata `teo da bije Limena

  Порука by zajebant on Sat Oct 30, 2010 4:40 pm


  Dva nerazdvojna jarana, Bata Zdravković i Nikola Kostić Limen, zaratili su na krv i nož! Naime, njih dvojica su se posvađali na imanju u Lisoviću dok su pravili pušnicu u dvorištu, a samo pribranošću Zorane Pavić izbegnut je i fizički obračun.

  Velika količina negativne energije između dva farmera kulminirala je salvom sočnih psovki koji su jedan drugom upućivali dok su ih zbunjeni ukućani nemo posmatrali. U jednom trenutku Bata nije uspeo da se obuzda jer mu je pao mrak na oči, pa je u svom drčnom stilu zaurlao:
  - Limeni, napiću ti se krvi, zapamtićeš me dobro!
  Kada je videla da je vrag odneo šalu i da ova frka može prerasti u fizički obračun, Zorana Pavić brže-bolje se umešala i pokušala da dojučerašnje najbolje ortake smiri, što joj je i pošlo za rukom! Polako, bez pompe i sa puno takta, pevačica im je objasnila da sve to nije vredno živaca i da obojica treba da spuste loptu, što su oni i učinili.
  Podsećanja radi, svađa između Bate i Limena datira još od utorka veče, kada su njih dvojica bili u prilici da odgovaraju na pitanja u igri „Istina ili izazov“. Naime, Zorana je postavila Bati pitanje ko bi po njegovom mišljenju trebalo da odmah napusti „Farmu“, na šta je on sa mnogo muke jedva naveo Bakija, Evu i Vendi, vadeći se da oni imaju energiju koja je negativna. Da bi prebacio lopticu, Zdravković je odmah postavio to isto pitanje Limenom, ali mu nije dao da završi, pa je u trenutku eksplodirao rekavši mu da on priča jedno kada su zajedno, a pred farmerima govori drugo. Međutim, u tim prepucavanjima, muzičar ga je iskulirao i naveo da je Eva Ras prva osoba koja je najnegativnija na farmi.
  Bilo kako bilo, uzavrele strasti i ratne sekire između dva farmera bar za sada su zakopane, a dokle će trajati, ostaje da se vidi.

   Сада је точно Tue May 22, 2018 10:11 am