P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Farma: ce nagrabuse farmeri!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Farma: ce nagrabuse farmeri! Empty Farma: ce nagrabuse farmeri!

  Порука by zajebant on Sun Oct 31, 2010 10:57 am

  Farma: ce nagrabuse farmeri! Farma-13

  Je*aće ježa u leđa!!!
  Nedelja - 31.10.2010
  „Koliko sejete, toliko žanjete“, krilatica je koja će naredne nedelje ostaviti traga na sve farmere! Sedmica koja je pred farmerima biće paklena i puna iznenađenja, saznaje „Alo“ iz izvora bliskog produkciji.

  Naime, zbog nepoštovanja zadruge i neispunjenih mnogobrojnih zadataka koje farmeri nisu odradili, od juče su na imanju u Lisoviću usledile sankcije!
  - Zadruga je u nekoliko navrata pismenim putem zamolila farmere da se uozbilje i da zadatke koje im je zadala treba da završe na vreme, međutim, većina nje nije marila za upozorenja. Dakle, farmeri ni do dana današnjeg nisu shvatili ozbiljnost zadataka, pa je zadruga odlučila da ih kazni - kaže naš izvor i dodaje:
  - Prva sankcija usledila je juče, kada se na farmu nije pojavio dugoočekivani frizer, kojeg su ukućanke sa nestrpljenjem iščekivala. Kada su shvatile da su izvisile za farbanje i feniranje, prva se pobunila Zlata Petrović, koja danima kuka kako joj je izrastak na glavi veliki i neuredan. I pored toga, farmeri nisu ukapirali zadruginu poruku, pa su nastavili po starom običaju da se izvlače i odbijaju posao, služeći se raznoraznim opravdanjima. Ono što farmeri i ne slute je paklena nedelja koju će tek osetiti, kada novi gazda sa slugama ode na pijac. Cigarete i kafa su roba bez koje farmeri ne mogu da funkcionišu, ali ovoga puta pljuge neće dobiti jer moraju da shvate kako se rad, higijena i briga o životinjama na imanju u Lisoviću moraju poštovati - završava naš izvor.
  S obzirom na to da je zadruga čvrsta u svojim sankcijama, nama samo ostaje da se vidi da li će farmeri iz ovoga izvući pouku i prionuti na rad tako što će svoje zadatke sa punom odgovornošću ispunjavati...

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 2:39 am