P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Albanija do Nisa i dalje!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Albanija do Nisa i dalje! Empty Albanija do Nisa i dalje!

  Порука by zajebant on Tue Nov 02, 2010 8:08 pm

  Albanija do Nisa i dalje! Albanc10
  Lideri Albanaca sa juga Srbije, koji su se priključili inicijativi za stvaranje „prirodne Albanije“ u koju bi ušao i veliki deo teritorije Srbije, mogli bi da provedu 15 godina iza brave, ukoliko država Srbija reaguje zbog njihovih protiv državnih aktivnosti!

  Naime, oni su u subotu na skupu održanom u Tirani podržali Listu za prirodnu Albaniju, koja bi trebalo da obuhvati i Kosovo, jug Srbije, te delovi Grčke, Makedonije i Crne Gore. Skupu su prisustvovali predstavnici opštine Preševo Rami Mustafa, potpredsednik Orhan Redžepi i predsednik skupštine opštine Bujanovac i bivši politički lider rasformirane OVPMB Jonuz Musliju.
  Član 307 Krivičnog zakonika kaže:“Ko silom ili na drugi protivustavni način pokuša da otcepi deo teritorije Srbije ili da pripoji deo teritorije drugoj državi kazniće se kaznom od tri do 15 godina zatvora“. Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić kaže da će Tužilaštvo u granicama svojih zakonskih ovlašćenja reagovati povodom izjava predsednika opština Preševo i Bujanovac.
  - Proverićemo šta su i u kom kontekstu čelnici opština Preševo i Bujanovac rekli na promociji liste za prirodnu Albaniju. Niko ne sme, na bilo koji način da narušava teritorijalni integritet Srbije. Ako se po dobijanju potrebnih informacija utvrdi da u njihovim nastupima ima elemenata krivičnog dela, nadležno tužilaštvo će inicirati pokretanje postupka. Još jednom naglašavam da Tužilaštvo neće ustuknuti ni pred jednom vrstom kriminala, a naročito ako se utvrdi da je reč o ugrožavanju bezbednosti Srbije. Pred zakonom su svi jednaki - kaže Zorić.
  Advokat Goran Petronijević kaže da je bilo kakvo izdvajanje dela teritorije krivično delo, bez obzira na to da li se postiže nasiljem.
  - Reč je o najtežem krivičnom delu, ugrožavanju teritorijalne celovitosti države. Ovde je problem ko im je nešto obećao i šta im je obećao, jer oni nikada unapred ne daju izjave. Prvo, od mentora iz inostranstva dobiju strategiju, onda taj mentor pritiska nekoga u Srbiji da im nešto obeća. E, kada neko odavde to obeća, onda oni izlaze sa izjavom. Tužilaštvo bi trebalo da ispita ko je i šta obećao, jer je ovde reč o protiv državnim aktivnostima - kaže on.
  Direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić kaže da je inicijativa za formiranje „prirodne Albanije“ ozbiljan izazov za ozbiljnu državu.
  - Ovaj koncept se suštinski ne razlikuje od ideje „velike Albanije“, ali je termin prilagođen ušima EU. Ovo je ozbiljan test i za američku politiku na Balkanu, jer ako se sprovede sve što Albanci zagovaraju, onda nema više Makedonije. Ovo je svojevrstan šamar američkoj politici koja tvrdi da na Kosovu i u BiH može da zaživi multikulturalizam - kaže Janjić.

  SAD i EU podržali „prirodnu Albaniju“
  Predsednik DPA i opštine Preševo Rami Mustafa izjavio je da će albanski politički predstavnici iz država zapadnog Balkana tražiti formiranje „prirodne Albanije“ i revidiranje Londonske konferencije i Berlinskog kongresa.
  - Ne radi se o formiranju „velike Albanije“ već „prirodne Albanije“, prirodnoj zajednici svih Albanaca koji sada žive u različitim državama - rekao je Mustafa. On tvrdi da tu „realnost“ podržavaju SAD i EU.

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 3:38 am