P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Farma: Igbala: Ekreme, ne vraćaj se kući!!!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Farma: Igbala: Ekreme, ne vraćaj se kući!!! Empty Farma: Igbala: Ekreme, ne vraćaj se kući!!!

  Порука by zajebant on Wed Nov 24, 2010 8:01 pm

  Farma: Igbala: Ekreme, ne vraćaj se kući!!! Ekrem-12

  Sreda - 24.11.2010
  Pijančenje, bludničenje i seksualno uznemiravanje Vendi od strane Ekrema Jevrića prešlo je sve granice strpljenja njegove supruge Igbale, pa je ona, kako „Alo!“ saznaje, odlučila da stavi tačku na njihov višedecenijski brak!

  Prema navodima našeg dobro obaveštenog izvora, gospođa Igbala je već angažovala advokata, a preko zajedničkog prijatelja poručila je Ekremu da se ne vraća kući!
  - Sve je počelo od čuvene svadbe Katarine i Baneta, na kojoj je Ekrem pošteno izvatao Vesnu po svim delovima tela. Igbala, koja se nalazi u Njujorku sa njihovim sinovima, na ovo je gledala kao na deo igre i bila spremna da mu oprosti. Međutim, kako je Ekrem iz dana u dan postajao prisniji sa Vendi, Igbala je shvatila da je vrag odneo šalu i obratila se prvo Ekremovoj familiji, da bi videla da li oni mogu nešto da mu dojave i upozore ga na nepristojno ponašanje, ali bez uspeha. Na nagovor prijatelja, potom je otišla do socijalnog radnika i izložila mu svoj problem. Posle nekoliko sastanaka, predložili su joj da sačeka kraj rijaliti šoua, a onda, kada Ekrem izađe, razgovara sa njim i ako treba pokrene brakorazvodnu parnicu - kaže izvor blizak porodici Jevrić, i nastavlja:
  - Igbala je toliko potresena Ekremovim ponašenjem na farmi, da je počela da pije lekove za smirenje, a rodbina najpoznatijeg naturalizovanog Njorčanina tvrdi da to nije isti čovek kojeg oni poznaju. Igbala je čak njihovom zajedničkom prijatelju poručila da kaže Ekremu da se kući ne vraća, već da „ostane u Srbiji sa svojom devojkom Vendi“. Mada, pošto je ona poznata kao normalna žena, sklona praštanju, nije isključeno da će je Ekrem po izlasku ubediti da mu oprosti, pod uslovom da ne napravi neke veće gluposti na imanju od ovih koje je pravio dosad - zaključuje naš izvor.
  U želji da čujemo i komentar gospođe Jevrić pozvali smo je, ali se nije javila ni na jedan nama poznati broj telefona.

  Farmeri presudili: Ekrem nije seksualno uznemiravao Vendi!
  Koliko je situacija sa Ekremom i Vendi izmakla kontroli, svedoči i to što je zadruga preksinoć farmerima dala zadatak da održe suđenje Jevriću i ustanove da li je on seksualno uznemiravao pevačicu. Posle podužeg parničnog postupka, oni su došli do zaključka da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi i da Ekrem nije seksualni manijak.

  Emira Jevrić: Nisam se čula dugo sa Igbalom!
  Rođena sestra Ekrema Jevrića, Emira, kaže da nije skoro kontaktirala sa snajom Igbalom, pa nije mogla da potvrdi naša saznanja:
  - Nismo se skoro čule. Poslednji put kada smo razgovarale bilo je sve u redu. Nadam se da će im brak opstati. Moj brat je dobar čovek, a Vendi ga koristi kada se napije, jer onda ne zna šta radi. Opusti se i zaboravi, i na kamere, i na svoju ženu - kaže Emira za „Alo!“.

   Сада је точно Wed Jun 19, 2019 7:37 am