P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Ekrem: Ne brini, Vendi, nećeš da zatrudniš, svr*iću ti na stomak!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Ekrem: Ne brini, Vendi, nećeš da zatrudniš, svr*iću ti na stomak! Empty Ekrem: Ne brini, Vendi, nećeš da zatrudniš, svr*iću ti na stomak!

  Порука by zajebant on Sun Dec 05, 2010 9:11 am

  Ekrem: Ne brini, Vendi, nećeš da zatrudniš, svr*iću ti na stomak! Ekrem-13
  Nedelja - 05.12.2010
  Popularni pevač Ekrem Jevrić sinoć, mislivši da su kamere isključene i da se obraća Vendi, otkrio je milionskom gledalištu da svaki dan plakne svoj polni organ da ne bi dobio pufice, da voli da sv*ši ženi na stomak, te da mu je alatka dugačka 18 centimetara, što je hteo i da pokaže, ali ga je u tome sprečio denser Baki B3.

  Sve je počelo kada je zadruga farmerima poslala pismo u kome je Ekrema i Vesnu Vukelić častila da noć provedu u gazdinoj kući. Naturalizovanom Njujorčaninu malo pića bilo je dovoljno da se otvori i počne da priča intimne detalje o sebi, a onda je prešao na malo romantičnije stvari tako što je počeo Vukelićevu da ljubi po licu i butinama.
  - Poneo sam tri kundoma, ali ja to ne volim da koristim. Ne oseti se sve onako lepo. Bolje je da ne stavljam kundome i da ti lepo svr*im po stomaku. Neću unutra, znam ja kada treba da se izvadi. Ne brini, preko pupka ne možeš da ostaneš trudna - pričao je Jevrić u trenutku kada je poljubio Vesnu u usta i usput se hvalio kako je spavao sa nekoliko hiljada žena u svom životu.
  - Ja sam, bre, u Njujorku za godinu dana spavao sa više od 1.000 žena, ali sam čist kao suza - izjavio je Ekrem i pokušavao slikovito da objasni kako svoj ponos redovno plakne.
  - Ja sam čovek čist, nemam nijednu bolest. Ma nemam nijednu puficu na jajima, ni na ku*cu. Ja svaki dan njega izaperem. Čistijeg momka za seks od mene nemaš! Mi muslimani smo najčistiji, svaki dan se zapiramo - pričao je farmer, dok ga je Vendi nagovarala da se što pre skine kako bi se ona „naložila“, a pri tom je sve vreme gledala u pravcu kreveta jer se Baki B3 krio ispod njega.
  - Ja ne volim da se ljubim, samo da znaš - obmanjivala je Vukelićeva Jevrića dok je skidala mrežaste čarape.
  - Ne može da mi se digne ako me ne ljubiš. Aj‘ ja ću da te izmasiram, pa da se onda opičimo - uzbuđeno je pričao Ekrem i nagovarao Vukelićevu da ipak ne koriste kondom tokom seksa.
  - Nemoj, bre, to! Ne umem ja da stavim kundom, a i ima tu dosta posla, bre. Ma beži u pi*ku materinu. I ajde digni mi ga i onda ću probati da ga nasadim ako baš treba - pričao je Ekrem, dok se samo u gaćicama vrteo po krevetu i pokušavao da Vesnu obori da legne pored njega.
  Kada je konačno u tome uspeo i Vendi počela da se skida, prema prethodnom dogovoru, Baki B3 je iskočio iz svog skrovišta pod krevetom i preplašio Jevrića.
  - E, bre, ti si mi drugar, a hteo si ovde da imaš seks sa mojom bivšom devojkom. Sada će te izbaciti sa farme i nećeš zaraditi 100.000 evra! - glumio je denser dok je simulirao kako tuče Vendi, ostavivši gledaoce uskraćenim za ono što već dugo očekuju: da vide seks između Vendi i Ekrema.

  „Moj ima 18 inči, veći je od noža!“
  Po završetku neprijatne scene sa Bakijem, Boki 13, koji je bio i idejni tvorac cele ujdurme, nagovorio je Jevrića da se vrati u kuću i priča sa Vendi tako što mu je rekao da mu je gledanost zbog svega porušila svetski rekord. Međutim, sve što se desilo bila je rasprava oko veličine pevačevog polnog organa.
  Ekrem: Ti si, bre, sve ovo znala! Ali lisica sam ja, provalio sam te čim nisi htela da se skineš.
  Vendi: Ekreme, zašto mi nisi rekao da imaš mali ku*ac?
  Ekrem: Ku*ac mi je mali, jer se nije dig‘o! Ne bih ja rekao da mi je mali, boga mi!
  Vendi: Videla sam ti kroz gaće da je kao puž. Kao dugme je, bre!
  Ekrem: Meni se digne za dva minuta nekada, a nekad za 10 minuta, sve zavisi kako me ženska napali, a ti nećeš ni da se ljubiš!
  Vendi: Trebalo je da mi kažeš da ti je mali pre nego što smo došli ovde. Ja male ne volim, ali dobro, bitno je da si ti dobar čovek.
  Ekrem: Znao sam ja da mi je takav ku*ac, ali sam možda zaboravio da ti kažem! Ako ti ne odgovara, traži veći onda! Nije mi dva metra, ali 18 inči ima sigurno. Viši je od noža, to sigurno! Evo, uzmi metar pa ga izmeri, ali prvo mora da ga digneš.
  Međutim, to se nije desilo, pa su se posle kraćeg razgovora razišli.

   Сада је точно Mon Jun 17, 2019 2:52 am