P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Farma: Bane bi kresnuo Nataliju

  Share
  avatar
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 54
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Farma: Bane bi kresnuo Nataliju

  Порука by zajebant on Mon Nov 15, 2010 8:28 pm

  Ponedeljak - 15.11.2010
  Iako je u više navrata tvrdio kako mu je Katarina Živković potencijalna devojka, maneken Branislav Janković okreno je ćurak! Naime, on je izjavio kako mu od svih devojaka na farmi najviše odgovara Natalaija „Trik FX“ i kako bi s njom vodio ljubav.

  Na pitanje Bokija 13 sa kojom bi devojkom vodio ljubav na farmi, Bane je bez dvoumljenja kao iz topa odvalio - sa Natalijom! Svi prisutni farmer su se samo pogledali, dok se Kaća vidno iznervirana njegovom izjavom sakrila ispod tamnih naočara, skrivajući svoje razočarenje.
  Naime, od kada se vratila na imanje u Lisović, Katarina se još više zbližila sa Banetom, pa mu se čak otvorila i jednom prilikom dok su ležali u krevetu javno priznala kako je zaljubljena u njega! S druge strane, Bane po svemu sudeći ne misli tako! Jer izjava da bi vodio ljubav sa Natalijom, a ne sa Kaćom, „Grandovu“ pevačicu je očigledno dotukla, ali se ona, ipak, junački držala.
  S obzirom na to da se u poslednje vreme smirio i priklono Živkovićevoj, postavlja se pitanje da li su Jankovićeve emocije časne prema njoj ili je to samo deo taktike koju lisovićki Kazanova igra sve vreme.
  Inače, u želji da čujemo šta na sve ovo kaže suprug aktuelne farmerke Natalije i kako komentariše Banetovu izjavu da bi vodio ljubav sa njegovom suprugom, kontaktirali smo sa Sanijem, ali se on nije oglasio do zaključenja ovog broja.
  Podsećanja radi, Banetovo i Natalijino učestalo druženje bilo je očigledno na imanju u Lisoviću. Gotovo svakodnevno mogli smo da vidimo kako njih dvoje đuskaju pripijeni jedno uz drugo, grle se, valjaju u senu, krevetu i ostalim mestima, gde god se za to ukazala prilika. Među farmerima se javno komentarisalo kako među njima postoje obostrane simpatije koje nisu skrivali, te da su njih dvoje prešli moralnu crtu. Međutim, prvi koji je javno izrekao da su Natalija i Bane imali intimni odnos bio je upravo pevač Renato Henc, kada je izašao sa imanja!
  - Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio, i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao. Znam, kad budu izašli iz „Farme“, da će oboje poricati da je bilo šta bilo među njima, ali ja mislim da su imali seks - rekao je tada Henc za naš list.

   Сада је точно Fri Jun 22, 2018 7:02 am