P U T N I K - F O R U M

FORUM PUTNIK
REGISTRACIJA:

*Kako ne bi neko "brljao" po porukama koje ste ostavili i kako biste u potpunosti iskoristili
mogućnosti foruma, morate se registrovati i tom prilikom odabrati za sebe korisničko ime i
lozinku.
*Učešće u radu foruma je besplatno i omogućuje vam sledeće:
* Da postavite novu temu za diskusiju
* Da učestvujete u postojećim diskusijama
* Da uređujete/prepravljate svoje poruke
* Da primate e-mailom obaveštenja kad neko odgovori na vašu diskusiju i teme koje ste odredili.
* Da šaljete lične poruke drugim korisnicima foruma
* Da u kalendar unosite događeje koji su bitni za vas
* Da podesite spisak 'prijatelja' kako biste brzo mogli da vidite ko je od vaših prijatelja
*Osim imena i lozinke neophodno je da upišete i e-mail adresu.
*Unošenjem e-mail adrese
nećete biti 'otvoreni' za neželjene poruke (spam) pošto možete da sakrijete adresu tako da
je onaj ko vam šalje poruku preko ovog foruma ni na koji način ne može otkriti. (Da biste
ovo proverili, možete poslati poruku drugom korisniku foruma.)
Administrator može zahtevati da vam završni deo registracije bude poslat e-mailom, kako bi se uverio da je vaša e-mail adresa važeća i u funkciji.

DOBRODOSLI NA FORUM "Z A H V A LJ U J E M O" NA VASEM PRISUSTVU
P U T N I K - F O R U M

PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU PUTNIK ŽELI VAM ADMINISTRACIJA SAJTA I FORUMA Druženje, Upoznavanje, Chat, Zabava,Muzika, Humor,Filmovi, Crtaći, Omoti,Vesti, Vicevi,Oglasi,Zanimljivosti, Igrice, Sport, Programi ...

 Da bi imali odlican pregled Sajta,koristite IE-pretrazivac i rez:1280x800. Da bi vam brze otvarala Index stranica,potrebno vam je minimalna brzina.
(OBAVESTENJE) Nijedan od fajlova na ovom sajtu nisu hostovani na nasem serveru.Linkovi su napravljeni/generisani iskljucivo od samih korisnika. Administratori, vlasnici, sajta http://putnik.serbianforum.info/index.htm Nisu odgovorni za ono sto korisnici pisu ili ostavljaju putem linkova, niti za bilo koje delo korisnika.Nemojte koristiti ovaj sajt za distribuciju ili download bilo kakvog materijala, ukoliko nemate legalna prava za to.Vasa je odgovornost ukoliko dodajete, distribuirate i downloadujete slicne fajlove.

Приступи

Заборавио сам шифру!

Vreme Beograd

Prevision del Tiempo en Belgrado

  Luda Nasta i debela krava!

  zajebant
  zajebant
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 488
  Poeni : 1214
  Reputation : 3
  Datum upisa : 02.09.2009
  Godina : 55
  Lokacija : Srbija,Beograd

  Luda Nasta i debela krava! Empty Luda Nasta i debela krava!

  Порука by zajebant on Sun Nov 28, 2010 9:17 pm

  Luda Nasta i debela krava! Seka10

  Luda Nasto, piskavi transvestitu, pušačice kriminalcima, debela domaća životinjo... samo su neki od nadimaka kojima se časte pevačice na estradi. Poslednji napad na relaciji JK i Ceca koji je skrenuo pažnju javnosti podsetio je da je sukoba oduvek bilo. Osim prozivki, vređanja, pa čak i tuča, svaku generaciju obeležio je tihi rat koji je postojao između rivalki na sceni koje su u tom momentu, po pravilu, bile najveće zvezde.
  Danas je to rivalitet koji postoji između Seke i Karleuše koje koriste svaku priliku da žestoko opale jedna po drugoj. U prošloj deceniji publika se delila na one koji slušaju Draganu Mirković i Cecu Ražnatović, a pre toga su najljuće rivalke bile Lepa Brena i Vesna Zmijanac. A neki i danas pamte nadmetanje između pokojne Silvane Armenulić i Lepe Lukić.
  Režirani sukobi
  Da li su to stvarno rivalstva ili su u pitanju veštačke tvorevine i jeftini marketinški trikovi koji dolaze iz kuhinja službi za odnose sa javnošću raznih pevačica kako bi se o njima pričalo i kako bi na sebe skretale pažnju? - od Fejsbuka pa do otvorenih pisama.
  Seka za Press objašnjava da se između Karleuše i nje ne vodi nikakav rat i da ona na nju uopšte ne može da gleda kao na rivala.
  - Ko ratuje? Taj navodni rat prave mediji. Najpre, ne bavim se nebitnim likovima i osobama koje nisu moj nivo i intelekt - kaže Seka.
  Rivalstvo koje je postojalo između Dragane Mirković i Cece, koja je bila glavna konkurencija lučetu iz Kasidola devedesetih godina, danas više ne postoji, a pevačice su tek nedavno o tome progovorile javno.
  - To što nikada nismo bile u bliskim odnosima rezultat je našeg različitog životnog puta. Drugačiji smo tipovi ličnosti, ali nikada nismo bile u sukobu. Jednostavno nismo kontaktirale sve do pre godinu dana, kada mi je zazvonio telefon, a s druge strane čuo se glas: Zdravo, Dragana, Ceca ovde! Rekla je da sam velika kao osoba, kao i da sam žena koja u sebi nema ni trunke sujete i održala je predivan monolog posle koga je kod mene dobila ogroman plus - ispričala je Dragana.
  Ceca je navela da nikada nije prokomentarisala Karleušu u negativnom kontekstu.
  - Ja sam žena koja je sebe ostvarila na estradi i nemam potrebu nikome da zavidim, jer ne postoji neko ko je uradio nešto više od mene. Tako su pokušavali na početku karijere da me posvađaju sa Draganom Mirković, ali ni jedna ni druga nije dozvolila da to mediji urade. Mi smo u sjajnim odnosima i čujemo se. Kada su se dešavale nekakve prozivke od strane mojih koleginica, nikada im nisam uputila odgovor, niti mi to pada na pamet - izjavila je ona.
  Prvi srpski estradni rat
  Rivalstvo Lepe Lukić sa Silvanom Armenulić bilo je prvo marketinški režirano rivalstvo. Sedamdesetih godina je po jugoslovenskoj štampi kružila priča o sukobu između njih dve, jer su obe važile za odlične i popularne pevačice. Napravile su karijere na izvornoj muzici i pojavljivale su se u serijama i filmovima, pa su i očekivano jedna drugoj bile konkurencija.
  - Novinari su provalili da je to dobra fora, mi nismo imale ništa protiv i ta priča se razvijala. A nas dve se nikada nismo posvađale, a takođe nijednu ružnu reč nismo rekle jedna o drugoj - rekla je Lepa.
  Vesna Zmijanac je nedavno rekla da između Brene i nje nikada nije ni bilo sukoba ali da su obe imale koristi od prašine koja se dizala oko navodnog utrkivanja koja je od njih dve bolja.
  - Mediji su to radili umesto nas i to vrlo uspešno. I njoj i meni je to pomoglo u karijerama. Danas smo u odličnim odnosima - priznala je Vesna.
  Svađe joj obeležile karijeru
  Zoran Bašanović, estradni menadžer koji je radio sa Draganom Mirković i Jelenom Karleušom, objasnio je mehanizam po kojem se stvaraju sukobi na estradi.
  - Ona je koristila svaku priliku da hvali Cecu i ponižava Draganu, a posle dve godine se najstrašnije okrenula protiv Cece - objasnio je Bašanović.
  Jelena Karleuša se do sada sukobljavala sa mnogim koleginicama na estradi. Ako se njeno ime i reč „rivalstvo" ili reč „svađa" ukucaju na pretraživaču Gugl, izaći će najviše rezultata, pa se slobodno može reći da se samo poslužila dobrim receptom koji su mnogo godina pre nje otkrile starije koleginice - da se karijera dobrim delom gradi na lažnom rivalstvu i tako stiče medijska pažnja.

  press

   Сада је точно Wed Jun 19, 2019 7:24 am